Samarbeten

Klimatkyl

Tillsammans bygger och driver Klimatkyl kostnadseffektiva, hållbara och trivsamma fastigheter. Med hög kompetens hos deras tekniker och ingenjörer i kombination med ett skickligt hantverk är de en trygg och långsiktig fastighetspartner som tar ansvar för installationer, teknisk service och fastighetsförvaltning. För industrier och sjukhus löser de avancerade tekniska utmaningar i krävande miljöer för att skapa de bästa förutsättningarna för produktion. Våra åtta teknikområden spänner över ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, sanering, energi och fastighetsförvaltning.Kontaktuppgifter:
Postadress: KlimatKyl​Box 9013 SE-200 39 Malmö
E-post: info@klimatkyl.se
Telefon växel: 040-39 48 00
Besöksadress: Stenyxegatan 28, Malmö

Öresundslås

Öresundslås erbjuder ett stort utbud av tjänster och produkter inom passerkontroll, lås, säkerhetssystem och dörrautomatik. Öresundslås kan också hjälpa er med porttelefoner och andra tekniska lösningar för just din dörrmiljö. Deras jourtjänst har öppet dygnet runt för att avhjälpa akuta problem.Deras tjänster Totalåtagande Ventilation Värme & sanitet Kyla El Fastighetsförvaltning Industri Sanering. De är licensierad servicestation för flertalet märken och produkter, bland annat Assa, KABA, Dorma, Gege, Alfa.Kontaktuppgifter:
Postadress: KlimatKyl​ Box 9013 SE-200 39 Malmö
E-post: info@klimatkyl.se
Telefon växel: 040-39 48 00
Besöksadress: Stenyxegatan 28, Malmö

HeMi vitvaruservice

HeMi vitvaruservice har över 20 års erfarenhet från branschen, de har en enorm kunskap, vilja och förmåga att lösa kunden behov. De arbetar med helhetslösningar och tar hand om installation, reparation och underhåll.
Deras tjänster Installation - Vi installerar vitvaror ni köpt av oss Reparation - Vi felsöker, reparerar och kan erbjuda reservdelar till många märken* Felanmälan - Vi tar emot er felanmälan/service via vårt formulär på hemsidan Försäljning - Vi är samarbetspartners med de marknadsledande leverantörerna, Vitvaruservice - Vi tar hand om drift, installation och service i er fastighet


Kontaktuppgifter:
HEMI Vitvaruservice AB Programvägen 1 246 43 LÖDDEKÖPINGE
Telefon 046 - 70 97 46 Måndag - Fredag kl 08.00-16.00
E-post: info@hemivitvaruservice.se